Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

My

My

Ve světlech lamp
nebo za svitu Měsíce

dívaly bychom se do temného nebe.

Ve stínu skal
nebo vzrostlých stromů

seděly bychom vedle sebe.

Po cestě vedoucí nikam,
po cestě vedoucí domů

šly bychom navždy spolu.

Bylo by jedno,
co říkají druzí,
já milovala bych tu věčnou iluzi.
Publikoval(a): Starlen, 11.3.2018
Přečteno (289x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, ProstěLu, Klarineb, Mirastus, gogol, Martin Havlíček, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti