Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stereotyp

Stereotyp

Jera_lu Básně » o Životě

Anotace: Představy, iluze... Má každodenní duševní krize.

Pocuchaná má duše
mysl kdesi v oblacích
bloudí a ztrácí se
na snových povlacích.

Tiše našlapujíc na špičky
mizím v oblaku páry
pouhým pohledem vzhůru
ocitám se v ráji.

V představách létám si
v iluzích šťastna jsem
však musím vrátit se
vždy zpět na Zem...

Ale jen co chvíli klidu mám
zas na křídlech havraních
do nebes odlítám.
A zas a znova...
Publikoval(a): Jera_lu, 11.3.2018
Přečteno (90x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hášaša, donne, Martin Havlíček, slunečnice69, děda včela, Mirastus, Klarineb, gogol

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 11:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti