Ráno
Ráno
dívám se
na plamen
plápolající svíčky
odráží se světlo
pod tvými
zavřenými víčky
odráží se
ve sklence vína
a polyká autoritu
bez respektu
a pak
vrací úder
všichni znova vstáváme
nastavit další
z našich
tváří
světu.
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 11.3.2018