Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klíče ode mě

Klíče ode mě

Mari13 Básně » o Životě

Anotace: Dětství a dospělost se mi prolínají a vrací...

Horkým letním počasím na nádraží hlásí
kam s kterým vagónem.
Večery někdejších prázdnin,
nehybný vzduch a světlomety aut po zdi táhnou stín.
Za geometrií okenních říms teplárny dunivě čistí komín.
Jak poskládat slova do tehdejší neměnnosti času?

Teď, když už jsi konečně pryč,
v zámku se rozlomil klíč
a cyklus dětství se obrací…
Publikoval(a): Mari13, 10.3.2018
Přečteno (111x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, děda včela, Klarineb, Mirastus, Makaveli, Martin Havlíček, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti