Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co o mě víš

Co o mě víš

Co o mě víš

Co o mě víš.Jen to
že syna jsem Ti dala.
Co o mě víš vlastně nic.

Víš jak těžké je jít
životem když duši
nemoc svírá.

Víš jak těžké je jít
životem když ten,co
zůstat měl odešel.

Víš jak těžké je jít
životem se srdcem raněným
a s duší churavou,co
léky vyléčit nemohou.

Víš ty že láska má je
k tvému srdci upřímná.
Víš ty vůbec jakou
barvu mají mé oči a čím
mě potěšit.

Víš ty kdy slzy před
tebou ukrývám.Kdy směji
se od srdce,kdy radost mám.

Co vlastně o mě víš.
Že syna se mnou máš.
Že trefíš do peřin
mých jinak asi nic.

A přesto Tě ráda mám.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.3.2018
Přečteno (61x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Lindos, Květka Š., Mari13, Martin Havlíček, barča1, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti