Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jarní malátnost

Jarní malátnost

oči jako
písčité břehy
bolí
plny písku
a vrásčité něhy.

a nablízku
je příliv

osvěží písčité oči
a vyplaví vše ostré
až ráno skončí.

a jak tohle píšu
slunce zalejvá
svým teplem
jarní květy

a v jádrech
jedinců i skupin
se jak oblaka
prolínají různý světy.

a kvetou
a jdou
a kvetou
a jdou.

a vadnou
a jsou
a vadnou
a jsou
když slunce
zas střídá měsíc
a zvrací
svou touhu nevinnou,
nevinnou,
nevinnou.
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 9.3.2018
Přečteno (45x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, Klarineb, a1ička

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti