vrať se mi
vrať se mi
Anotace: Slzy prehlusila slova.
Srdce mám rozervaný
Polštář proplakaný
Nemohu spát.
Tolik mi chybíš
Je to už příliš
Nechám si o tobě zdát.
Jsi někde v dáli
Můj žal mě pálí
Stále jen vzpomínám.
Chci te mít zpátky
Život je krátký
Pomalu umírám.
Publikoval(a):
umara, 9.3.2018