Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nemoc tě ovládá

Nemoc tě ovládá

Nemoc tě ovládá

Nemoc tě ve svých spárech má.
Tvou duši bolestně svírá.
Zadní vrátka jsou zavřená
není kam bys utekla.Musíš
s ní den ,co den bojovat.

Není kdo by tě zachránil.
Strážný anděl tvůj to nesvede.
Je bránu do nebes otevřel.

Těžko se žije když duše
churaví.Ten kdo to nepoznal
sotva tě pochopí.

Léky k snídani,obědu i
k večeři.Těžký život je
když nemoc tě ovládne.
Ve svých spárech tě má
do očí se ti vysmívá.

Nebeská brána je otevřená.
Tam bude duše tvá osvobozená.
Jenže ty nechceš ještě odejít.
Přála by sis se svou láskou žít.

Síly už málo máš prášky
k snídani,obědu ,večeri
polykáš.Jestli pak to
tvá láska pochopí.Jestli
pak tě zadrží než do
brány nebeské vstoupíš.

Jestli pak tě obejme a
řekne ještě ne.Teď jsme
dva budeme bojovat a
krásně se milovat.
Publikoval(a): slunečnice69, 8.3.2018
Přečteno (253x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Mirastus, gogol, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti