Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poločas

Poločas

ZENITZERO666 Básně » o Životě

Anotace: Tak co je tu novýho? Dlouho jsem tu nebyl :D

Chtěl bych dětskou spontalitu
zdravý mladý tělo,
začít všechno na novo
tak jak by se mělo.

Jsem už jenom starej křáp
co prosral co se dalo,
nikoho to nesere
to se toho stalo.

Půlka věku existence
je na tvrdo v prdeli,
čas se krátí smrt se blíží
chcípnu než se naději.

Strašně rychle život běží
brzy poznám neznámo,
co tam čeká víme stěží
nebude kdy poznáno.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 5.3.2018
Přečteno (88x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mnich-v-blues, Lipová, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 12:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti