Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
U mě dobrý... Bůh ví, jak tenhle mariáš dopadne, M.
4.3.2018 17:18 | Mirastus
No možná se dá někdy něco ozdravit řezem
4.3.2018 16:23 | Lipová
Tak ta mi mluví z duše. Líbí se mi opakující se motiv, který je zdánlivě nesmyslný, ale má to hloubku právě v tom, že chování lidstva je v podstatě taky postavené na hlavu...
4.3.2018 15:08 | Klarineb
Je v ní hodně k nalezení...líbí se mi.
ST
4.3.2018 14:09 | gogol