Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

THE MOON

THE MOON

údy mi tuhnou mrazem
a zároveň tají
dotykem slunce
dokud není tma

ale i
ve světle lamp
může být teplo
ač číhá tam smrt

a láká mě obzor
a teď už
i Měsíc

nevím už,
kolik je to číslic
a otevírám další
lahvinku červenýho

špunt nejde vyndat
naprcali ho tam
vší silou

prošťouchnu ho,
napiju se korku
a svět je pořád ještě
krásnej

i když Měsíc
je už léta
zalitej
k r v í
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 1.3.2018
Přečteno (52x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Lipová, Mirastus, barča1, Klarineb, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti