Odcizení
Odcizení
Anotace: Jeden opět miloval víc...
Cítím tvou přítomnost na svém těle,
přesto se doteky ztrácí.
Jak říct to v jedné větě,
když láska tvá se vytrácí.
Miluji tě - máš mě rád,
nechceš, ale být kamarád.
Cítíš se se mnou krásně,
chceš se mnou být.
Avšak je mi jasné,
že bych tě měla nechat jít.
Chceš, abych zůstala,
ale v srdci chováš jinou.
Ach, ta doba nastala,
stála jsem se cizou...
Publikoval(a):
ivankaaknavi, 1.3.2018