Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen...

Sen...

dodky Básně » Smutné

Anotace: Zdá se mi sen, který vidím já, jenom já v ten den.

Zdá se mi sen,
který vidím já,
jenom já v ten den.

Vždy když se probudím,
pláču a pořád nevím důvod,
smysl mého snění přestává mít původ.

Sen co se mi do hlavy tlačí,
vždy jak slzy mé oči smáčí,
dojímá to každého k pláči.

Znění písně v mé paměti,
když vidím padat ve snu lidské oběti,
pak smutek, žal a kousek prokletí.

Zdá se mi sen o válce která není,
pohlcuje pořád moje snění,
kdy se moje sny konečně změní?
Přestávám věřit, že to dám,
za pomoc děkuji všem Vám,
hlavně těm, které znám.

Takhle končí, slova, věty,
smutek, zrada i obětí,
děkuji všem co komentář od Vás doletí.
Publikoval(a): dodky, 27.2.2018
Přečteno (280x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wefon, Mirastus, gogol, Lipová, Makaveli

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti