Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Večerní zprávy

Večerní zprávy

sedím u psacího stolu
a mý ruce
ve styku s tužkou
dělaj práci
za mou tuhnoucí mysl.

v pozadí jsou
slyšet zprávy,
vypněte ty kydy!

pusťte mi žilou
hudbu rozmilou,
co konejší
všechnu duši
nahou, marnivou.

kočka spí pod topením,
ví jak na to,
je svá,
ta se s tím
prostě nesere.

zapomeň na zprávy
nech hudbu hrát
a zhasni světlo.

za doprovodných zvuků
maloměsta
neutírej si rty od piva
a udělej mi (si) to.
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 25.2.2018
Přečteno (484x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti