Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Štěstí na dlani

Štěstí na dlani

Štěstí na dlani

Slzičky,co jsem vyplakala
odnes čas.Smutek zůstal
hluboko ve mě.Život si
s osudem mým zahrál nepěkně.

Uvěřit odmítám, že by to
teď mohlo být jinak.
Že úsměv ve tváři bych
mohla mít.

Zlo že by se v dobro
obrátili?Jak ráda bych
tomu věřila.Mám strach
aby z mých slziček tůňka
nebyla.

Jak ráda bych se smála a
klidný spánek měla.Mám
strach to černé dno už
znám.

Jak ráda bych uvěřila
že štěstí mi sedí na
dlani.Snad neodlétne
snad se pozdrží.
Publikoval(a): slunečnice69, 23.2.2018
Přečteno (57x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Lipová, Makaveli, gogol, Lindos, barča1

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti