Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ó ano... Noc, to je múza spanilá. Děkuji ti, Gogole! :)
22.2.2018 18:01 | Jera_lu
Velmi pěkná a poetická poezie. Tajemnou noční atmosféru mám v básních rád...napsala jsi to velmi působivě.
Moc se mi líbí...ST.
22.2.2018 17:19 | gogol