Milovat,mít rád,nebýt sám
Milovat,mít rád,nebýt sám
Milovat,mít rád,nebýt sám
Miluješ mě nebo máš rád
jen nechceš být sám.
Zklameš,nezklameš polibek
mi dáš.Je z lásky nebo
jen tak.
Mé srdce hlubokou jizvu
má.Sám si ji kdysi udělal.
Neotvírej ji znova už by
se nezhojila.
VÍŠ,že mé srdce máš a co
tvé? Jestli pak mi ho dáš.
Nebo po tají toužíš po jiném?
Miluješ nebo máš jen rád,
nechceš být sám.
Srdce mé bije pro lásku
naší.Dávej prosím pozor
abys ji neudusil.
Publikoval(a):
slunečnice69, 21.2.2018