Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Unaven

Unaven

Elll Básně » ?nezařazené?

Anotace: Někdy,spíše většinou ten pocit přehlížím,ovšem někdy on nechce přehlédnout mě:-/

Unaven bezmocí
bez naděje bez pomoci
do černého šatu zahalen
jako muška v mléce tonoucí

Unaven lidskou přetvářkou
a s nekonečnou narážkou
jdoucí proti proudu
pořád se stejnou přednáškou

Unaven tíhou vědomí
že světu vládnou pitomí
do věčných hádek upadá
na svém vlastním území

Unaven silnou nechutí
nic a nikdo k ničemu ho nedonutí
nemajíc sílu a ani chuť
stejně jako stromy na podzim bez listí

Unaven je a unaven bude
lidská závist a faleš stále postupuje
vpřed většinovým stádem hnaná
jestli pak z dobrých duší ještě něco zbude...
Publikoval(a): Elll, 21.2.2018
Přečteno (96x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, donne, Lindos, děda včela, Mirastus, barča1, Klarineb, gogol, slunečnice69, Makaveli

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 19:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti