Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A zeptá?....

A zeptá?....

Dnes se zas šili
na malou chvíli
pochopíme svět
jen borci mění
se do vět
jen se to rychle změní
jen ještě nejsou v cíli
to hrdina je v každém z nás
A zeptá? se naděje i čas
Publikoval(a): radek oslov, 21.2.2018
Přečteno (44x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 03:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti