Mráz se jen tak nevzdá
Mráz se jen tak nevzdá
Mráz se jen tak nevzdá
Skřivánek ještě nezpívá
prý je velká zima.Mráz
po polích běhá jaro odpočívá.
Není ten správný čas aby
sněženky vykoukly se země
ven a sluníčko začalo hřát.
Síly má málo zimu nechá dál
vládnout.
Chvilku to ještě potrvá
než jaro na nás teplem
dýchne a skřivánek zazpívá.
Mi dva se přesto na sebe
budeme usmívat.
Jarní vůně se zatím nedočkáme
přesto si políbení dáme.
Zima se vlády nevzdala ráda
bych se do tvé teplé náruče
schovala.
Teplo v ní je dám ti pusu
na obě tváře.
Publikoval(a):
slunečnice69, 20.2.2018