Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Děda u televize

Děda u televize

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Reklamy se množí jako mor.

Televize dědu prudí,
občas cítí tlak na hrudi,
zrovna, když vrah zvedá pušku,
nabídne mu šot osušku.

Poučení také hledá,
proč ho telka v celku nedá,
chvíli vidí plno zvěře,
potom reklamu na dveře.

Romantikou též se baví,
mušketýr je chlapík pravý,
náhle vidí obraz jiný,
propagují vitamíny

Do stolu pak pěstí buší,
televizi děda zruší,
více čte a básně píše,
klidný je u plné číše.
Publikoval(a): Psavec, 20.2.2018
Přečteno (112x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kajan, Klarineb, děda včela, Martin Havlíček, gogol

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 11:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti