Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pochod Praha Prčice

Pochod Praha Prčice

Lindos Básně » Srandovní

Anotace: V žádném případě nic nemám proti učastníkům pochodu.Název městečka, velké písmena a některé slova jsou gramaticky nesprávně.Vím o tom.

POCHOD PRAHA PRČICE

Pochod Praha Prčice
zamlouvá se velice
mladým starším seniorům
Němcům Indům a taky Norům

Letecké speciály
dovážejí z velké dáli
jeho chtivé účastníky
černé bílé a žluté taky

Z Gronska eskymáci
klidně váží dlouhou štaci
z Austrálie Klokanité
neváhaj a letí také

Japonci za asiaty
všechno dění pilně fotí
Číňané jim konkurují
jejich víc a tak se smějí

Newyorčané z Menhatenu
znají dobře jeho cenu
pomůže jim v kariéře
za vyšší posty vyšší penze

Křováci a Negramoti
jdou za občany černý pleti
ani bílý rasista z jihu
nechce přijít o tu slávu

I lidojedi z tichomoří
dlouhou cestu klidně váží
už se těší na výběr z meny
proto jezdí nenažraný

I olymp hry blednou
v porovnání s českou Prahou
která v ty dny hostí
třikrát tolik národností

Bylo hůře bude líp
jen co budem v Prčicích
bylo chladno bude hic
všichní jdeme do Prčic
Publikoval(a): Lindos, 16.2.2018
Přečteno (287x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti