Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdy už budeš pryč

Kdy už budeš pryč

Lavander Básně » o Lásce

Anotace: ...ve chvilkách mocného ticha se nám hroutí celý svět...

,,...jaký to byl úchvatný večer
v přítmí svíček

když viděla jsem slzu
na okraji Tvých víček



Dnes už se mi nelíbí
když sympatický muž
mne políbí.


Večer co večer sama skládám
hlavu na polštář


a vím,že nikdy nevstoupím
před oltář.



Když padla mlha zrána
před oknem prolétla vrána.


Pozoruji nebe
v mracích
vidím Tebe.


Kdy už budeš pryč
atˇ mohu prohlédnout si víc...,,
Publikoval(a): Lavander, 9.2.2011
Přečteno (242x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 09:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti