Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Životní divadlo

Životní divadlo

děda včela Básně » o Lidech

Anotace: Jen tak ...

Občas mne též napadlo
že život je jen divadlo
na život si jenom hrajem
tím splácíme Zemi nájem.

Když nás někdo plácal z hlíny
dbal by každý byl i jiný
podle barev které znal
aby nás tak rozpoznal.

K tomu přidal trochu řeči
a Zemi dal k naší péči
někomu i rozum dal
víc se o nás nestaral

Života hru hrajte lidé
jak hrajete – tak to bude
vaše hra je opojná
to než spadne opona.

Pak z vás bude opět hlína
na pokolení další – jiná.
Proto ho to napadlo
hrát život jak divadlo.
Publikoval(a): děda včela, 16.2.2018
Přečteno (214x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Martin Havlíček, Linzerka, Kajan, Gaia., Makaveli, Lipová, gogol, Mirastus, Kytka62

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 05:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti