Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svatý Valentýn

Svatý Valentýn

ivankaaknavi Básně » Láska ... zklamání

Anotace: .. někdy nám plány nevyjdou, tak jak bychom chtěli.

V láhvi vína naděje pohasíná,
a tak sedím sama
na svatého Valentýna.

Ze zoufalství básně píšu,
plná srdcebolů.
Necítím však žádnou něhu,
bolest mě táhne dolů.

Marně čekám na tvé vyznání,
co už nepřijde.
Čas neúprosně uhání,
už nový den tu je.
Publikoval(a): ivankaaknavi, 15.2.2018
Přečteno (131x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, vanovaso, gogol, Lipová, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti