Jako bychom se rozchazeli
Jako bychom se rozchazeli
Andělé nehrajou smuteční písně
a co by z toho také měli?
Mluvíme spolu klidně a jasně
jen pocit mám jako bychom se rozcházeli
Říkáš mi o svých trápeních
ty vždycky budou a vždycky byly
přitom jsi nic neřekla o loučení
jen pocit mám jako bychom se rozcházeli
Ležíš na posteli jak tolikrát předtím
kdy jsme se ještě vážně chtěli
a líbat tě smím i nesmím
jen pocit mám jako bychom se rozcházeli
Klidně se tě mohu i dotýkat
ale mé ruce jako by oněměly
už nemám touhu si tě brát
jen pocit mám jako bychom se rozcházeli
Mohl bych tolik věcí udělat
nemám však chut a ani vůli
ani tě obejmout ani tě nadávat
jen pocit mám jakobychom se rozcházeli
Krátce tě líbám ke dveřím kráčím
napůl veselý a napůl posmutnělý
ještě se ohlížím čert ví za čím
a pocit mám jako bychom se rozcházeli
Publikoval(a):
Lindos, 14.2.2018