Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mě vlastně také ne,ale dva její obrazy v Jihočeské galerii mě inspirovaly a líbily se mi.děkuji.
13.2.2018 21:51 | Lindos
děkuji
13.2.2018 21:48 | Lindos
Pokud se nepletu, píšeš o Marii Čermínové. Surrealismus a avantgarda mne v malířství moc neoslovuje, ale dokážu ocenit originalitu.
Báseň se mi líbí a cítím potenciál. Dávám Tip a těším se na další.
Oprav si ten překlep v názvu francouzského hlavního města:-).
13.2.2018 21:18 | gogol
Ta je moc pěkná..
13.2.2018 8:25 | Lipová