Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Uvědoměnííí

Uvědoměnííí

Fender Annie May Básně » o Lásce

Anotace: Je to fakt, vim o tom svý :D

Když je člověk nejsmutnější,
tak píše nejkrásnější básně.
O tom jak byl nejzamilovanější
a ironickou realitu neviděl tak jasně.
Báseň o tom, jak nosil růžové brýle,
i když růžovou nenáviděl,
nebo jak trávil volné chvíle
sněním o citech, které nikdy neuviděl.
Publikoval(a): Fender Annie May, 8.2.2011
Přečteno (374x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti