Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Půjčím si citát z filmu: "Co je štěstí? Muška jen zlatá".
Neboli: je to pocit pomíjivý.
A stárnutí? To holt je. Zkusme stárnout radostně.
Škarohlídi ať si trhnou :-)
13.2.2018 0:21 | Trubka Petr