Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Sbírka...

**Sbírka...

Květka Š. Básně » o Věcech

Anotace: no ano a vzpomínka..

*~*~*~*
Měl velkou sbírku
angličáků
i malých autíček na klíček
víc než dvacet igráčků
a krabičku od čaje
plnou duhových kuliček,
měl i prak
co sám si vyrobil
a jeden elektrický vláček,
koleje vyhodil.

Plechový domek
co byl jak pokladnička
šesták tam vhodila
ještě prababička,
ve starém kufru spal
i rezavý medvídek z plyše
měl utržené levé ouško
a taky dírku v břiše.

Všechny ty věci
teď nějak posmutněly
že v tom starém kufru
na ně zapomněly.
A kdo je našel?
Už jenom vzpomínka
je konec pohádky
ten kluk už dávno klukem není
a zvonek jen tak zacinká.
Až potom s vnukem
si děda bude hrát
že kdysi býval malý kluk
s úsměvem bude vzpomínat…

„cink,cink,cink“

~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 10.2.2018
Přečteno (183x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, děda včela, Trubka Petr, gogol, Mirastus, Mari13

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 14:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti