Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Velmi zajímavé. Se vším se sice neztotožním, ale dílo rozhodně podněcuje další úvahy. Pěkný.
7.2.2018 17:10 | gogol
Dobré a má to myšlenku.
7.2.2018 9:47 | děda včela
Email:
Heslo: