Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dočasné období...

Dočasné období...

Občas zatoužím po samotě
ač tolik se jí bojím
Mívám sny o veliké cestě
přitom pořád na místě stojím

Zabývám se pouze pitomostmi
nakonec jako každý z lidí
Podstatné nám klouže skrze prsty
jen mihne se a zmizí

Nesnáším kroky směrem zpátky
a zpátky stále couvám
Dobře vím-život je krátký
nuda však řádně dlouhá

Směřuji od světla do temnoty
nesen křídly tupého davu
Alespoň si neošoupu boty
a neopotřebuji hlavu...
Publikoval(a): Elll, 6.2.2018
Přečteno (90x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Lipová, děda včela, Mirastus, Mari13, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 20:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti