Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zima vládne

Zima vládne

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Zima se baví, řidiči méně.

Paní Zima na svém trůnu,
na mrazivou hraje strunu,
krajinu chce vidět bílou,
vládne rázně velkou silou.

Závěje má tuze ráda,
proto snížek stále padá,
mráz též běží po krajině,
s metelicí ve družině.

Ač je silná, jednou padne,
její vláda časem chřadne,
jaro přichystá se k boji,
zima souboj neustojí.
Publikoval(a): Psavec, 5.2.2018
Přečteno (381x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 23:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti