Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozviklané libreto

Rozviklané libreto

Jera_lu Básně » o Lásce

Anotace: Další výplod mysli do sbírky. :)

Zas u téhož stolu
v kavárně sedím
a šálkem kávy zapíjím
po tobě touhu.

Na odřené dřevěné desce
toho rozviklaného stolu
sepisuji ti libreto,
jež k celistvosti
tvé opery chybělo.

Jestli pak ti k celistvosti
chybím i já
bez inkoustu, bez pera
jen já, samotná...
Publikoval(a): Jera_lu, 5.2.2018
Přečteno (95x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, děda včela, Mari13, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti