Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Temná

Temná

Mari13 Básně » Smutné

Anotace: Ještě stále jsem nezpracovala všechny ošklivosti, které proběhly (probíhají)...

Temnota, strach a myšlení v mlze.
Nadržené chvění květin ve sklenici,
svět oškliví a pustne.
Někdo tu uměl být něžný?
Teď se strništěm na tváři
bezmocně přihlíží.
Jako já,
minutá Vánocemi.

V pozadí vznešených aktů zní:
Pojďme, postřílejme je všechny,
ať se děti mají líp!
I chlapečci z prvních tříd,
sotva odloupnutí od mámy,
přes Svátky pobíhali domem:
"Ty prase! Ty hnusný prase! Zabiju Tě!..."
- to je přece normální.

Tak to přeci má být.
Publikoval(a): Mari13, 4.2.2018
Přečteno (239x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Lipová, Desiré, Martin Havlíček, gogol, Neegoista

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 21:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti