Miluj bližního svého
Miluj bližního svého
Láska je Ti málo.
Já vím, je tak obyčejná,
prostší, než by se zdálo.
A ta lidská
bývá obzvlášť patetická.
Plná přízemností,
samá okázalost,
máš s ní jen starost,
a v těle zlost,
že jsem Tě do toho zatáhla.
Publikoval(a):
Modrozelenýma očima, 4.2.2018