Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když žena touží

Když žena touží

Když žena touží

Po tváři jedna a druhá
slza stéká.Duše je smutná
srdce po tichu naříká.
Když žena touží po něze
po lásce těžko se usmívá.

Do náruče by se ráda schoulila.
Tělo si o pohlazení říká.
Co když se mýlí a náruč po
které touží kus ledu v sobě
skrývá.

Po tvářích slzy stékají.
Když žena po lásce touží
a není si najednou jistá.

Úsměv se z tváře vytrácí.
Srdce po tichu naříká.
Duše se chvěje strachy,co
když ta náruč je falešná.

Žena když miluje dokáže
dát víc než by kdo čekal.
Sama pak mnohdy nedostane
nic a na samém dně se ocitá.

Slza po slze stékají po
tváři kde je ta náruč
hřejivá.
Publikoval(a): slunečnice69, 3.2.2018
Přečteno (79x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Květka Š., Mari13, děda včela, gogol, Lipová, barča1, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti