Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem Ten

Jsem Ten

Jsem ten, co chodí v černém,
Slzou i stínem,
V tom světě neveselém,
Pýchou i hříchem,
Jsem ten, co nosí vaši víru,
Dobrem i zlem,
Modlitba, co šeptá pokoru,
Ráj i peklem,
Jsem ten, co světem chodí,
Krví i křížem,
Myšlenkou, co svádí,
Trest i soudem,
Jsem ten, co slzy roní,
Smrtí i dar života,
V dáli zvony zvoní,
Bůh a vaše jistota.
Publikoval(a): greatpedro, 3.2.2018
Přečteno (318x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Lipová, slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 13:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti