Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozchod

Rozchod

Podzim si s barvami pohrává
duši rozesmutňuje
Dělám,co se dá
když mizí má naděje

Hledám se a nenacházím
v kruhu osamocení
ztrácím se,sám sobě mizím
na jeho rozhraní

Šest let mizí v nenávratnu
jak slunce do noci
jsem koráb,který klesá ke dnu
bez pomoci

Jsem nebem chvíli před svítáním
ještě šedivým
jak chutná světlo nevím
a necítím
Cizí krajina z šera vystupuje
čím dál víc
bez potuchy,jak se v ní žije
jdu jí vstříc...
Publikoval(a): Elll, 31.1.2018
Přečteno (265x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Deňule, Marcone, donne, slunečnice69, Klarineb, Pavíočko, gogol, Mirastus, Mari13, Lipová

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 14:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti