Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen tak

Jen tak

Jen tak

Ranní rosou projdu
nohou bosou.STUDÍ.
Slunce už se vykulilo
z postýlky a mě proběhnou
hlavou vzpomínky na Tebe.

Vím, že ještě spíš.

S otevřenýma očima sním
a rosa studí.Sním jak
spolu půjdeme rozkvetlou
loukou.Ptáci budou zpívat
a mi se budeme třeba líbat.

Nohy od rosy mokré mám
sluníčko šimrá mě na nose
bílé beránci plují po
obloze.Vzpomínka na Tebe
hřeje u srdce.

Vím,že ještě v peřinách jsi.
Raní ptáče rozhodně nejsi.

S otevřenýma očima sním
rosa se třpytí ve slunci.
Až se probudíš třeba mě
do náruče vezmeš.Hezky se
usměješ.

Až procitneš tak se třeba
vezmeme za ruce a jen tak
půjdeme rozkvetlou loukou.
Ptáci budou zpívat a mi
poslouchat.Lehneme si do
trávy starosti pustíme z
hlavy.Můžeme třeba berušky
počítat a nebo se milovat.
Publikoval(a): slunečnice69, 31.1.2018
Přečteno (82x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Psavec, Květka Š., Lipová, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti