Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Do háje, už je to tak!

Do háje, už je to tak!

.


nemám ve zvyku
vyvolávat paniku
a slzy
...
pocity
které pak bolí
a třeba taky mrzí

někdy ale
i na mne přijde čas
kdy věci k neunesení
zdají se být
...
zas
a zas
...
tak omlouvám se
za svou sem tam
otevřenost
bez skrupulí
bez pozlátka
někdy mám vážně
všeho dost
...
lidské blbosti
slabosti
a fňukání
bez špetky hrdosti
a chuti zabojovat
o to svoje
...
a ne si jen
dokola přehrabovat
tu svou teplou
hromádku hnoje

a nadávat
jak smrdí

někdy prostě bouchnu
jako papiňák
vím to
je to prostě tak

a pak
mám možná ve zvyku
vyvolávat paniku
a slzy

pocity
které pak bolí
a třeba taky mrzí
(i mne)
...
do háje
už je to tak!


.
Publikoval(a): Amelie M., 29.1.2018
Přečteno (147x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Makaveli, slunečnice69, Mari13, děda včela, gogol, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 23:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti