Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vítr

Vítr

Vycházím ven
z potravinovýho řetězce
ruce ověšený taškama
s jídlem
a pár lahví vína
pro mě
a pro ni
jako vždycky
takhle obden
a vítr mi
suší tváře
od slz,
co si na nich
klestí cestu
ven z mých očí.

A vítr
čistí a suší
i moje myšlenky
můj krok
se nezastavuje
a míří
stále vpřed
a vítr
brouká píseň
skučivou
a zebe tělo
jako led...
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 29.1.2018
Přečteno (111x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a d a, Pavíočko, Makaveli, Mari13, a1ička, gogol, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti