Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
znám taky 1 o kocouru: ,,Tma má oči kocouří,ale když je zamhouří"....je tolik života i ve t/mě?,)
29.1.2018 20:08 | Lipová
Email:
Heslo: