Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Narození

Narození

poetrytrial Básně » o Lásce

Anotace: Když se narodí nový tvoreček a vy se stanete strýčkem.

Dnes se stala překrásná věcička,
na svět přišla malá holčička.

Očky kouká na její nový svět,
vypadá jak ten nejkrásnější květ.

Tvářičky růžové, nosánek malý,
ručičky vrásčité jako dědeček starý.

Stvoření maličké již brzy k ránu,
hledá svoji milovanou mámu.

Maminka nakrmí, celou noc nespala,
naštěstí ji poté po chvilce uspala.

Spinká pak tiše, náš štěstí uzlíček,
jsem teď konečně vskutku pyšný strýček.

Holčička líbezná, zatím tak malinká,
sestřička má lásku, jménem Karolínka.
Publikoval(a): poetrytrial, 27.1.2018
Přečteno (136x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Makaveli

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 22:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti