Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Deštivá

Deštivá

Chodníky modrý deštěm
splývají na obzoru s oblohou
a rozmáčený krabičky od cigaret
tančí svůj marnej waltz
v páru s oprýskanými zdmi
a tak nějak si nemůžeš vzpomenout
jestli utíkáš
anebo odcházíš
K nepoznání zašlý korálky pro štěstí
vzaly za ruce napůl shnilý zbytky
co možná kdysi byly vírou
a odletěly snad do jižnějších krajů
a ty si nemůžeš vzpomenout
jestli utíkáš
anebo odcházíš
A vědomí že za padesáti zatáčkama
je nejspíš přesně stejnej betonovej zmar
nahání do krku žluč a do očí déšť
a jakou to má vlastně pointu
když si stejně nemůžeš vzpomenout
jestli utíkáš
anebo odcházíš
Publikoval(a): glacier, 26.1.2018
Přečteno (97x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Michelle.Morrigan, C.I.F, anna41, Desiré, Makaveli, gogol, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 19:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti