Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dotkla sa ma krása, Krása a láska

Dotkla sa ma krása, Krása a láska

DOTKLA SA MA KRÁSA

Chvíľa pominuteľná.
V júlovom sparne
vnímateľno márne
dotkla sa ma krása.

Ach, ako zriedkavo
s človekom poihrá sa.


LÁSKA A KRÁSA

Láska a krása sú ako dvojčiatka.
hrajú sa spolu ako dve mačiatka
na jednom dvore.
Keď jedno ochorie
i druhé je choré.

Krása detí je s Bohom spätá.
Ich krása je čistá, svätá.
Najkrásnejšia krása sveta.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 26.1.2018
Přečteno (120x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 14:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti