Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jo...je to zase nátěr , ale dobře se to čte...jakoby plyne ten emoční proud. Tak jsem zvědavý, co bude zase příště...:-).
26.1.2018 17:30 | gogol
Trochu delší, ale upřímná zpověď a vyznání.
26.1.2018 9:14 | děda včela