Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přihlašovací

Přihlašovací

Kdo čte mou poezii,
určitě sám pozná.
Z čeho se raduji
a neopak z čeho jsem špatná...


Další informace nedávám,
prý že "je to povinný.
Každého soukromí uznávám,
to samé čekám od jíných.D

Životem si kráčím směle,
úspěch ten Vám nezaručím.
Zálibu dost,ale čas mi jich nedopřeje,
Villon,Gellner autoři,k jejich dílům neustále se vracím.
Publikoval(a): Elll, 26.1.2018
Přečteno (76x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus, Makaveli, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 14:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti