Tma
Tma
Anotace: ..ve tmě se občas každý ztrácí..
Marně hledíme do prázdnoty
a snažíme se najít sami sebe.
Když věšíme slova na noty
a zpíváme do nebe.
Tak jako zpěvák máme pocity,
které musí ven.
Tak jako obyvatel máme své City,
ve kterém žijem.
Halí nás temnota
a stahuje dolů.
Ta naše dobrota
plná srdcebolů.
A než se rozkoukáme, je tu nový den.
Co depresivní noc mění v sen.
Publikoval(a):
ivankaaknavi, 24.1.2018