INRI
INRI
Anotace: (aneb všecko se obnovuje ohněm)
Kdo po tobě kamenem,
ty po něm chlebem.
A v mém hrudním koši
propíchnutém rezavým hřebem
přesto ještě bije cosi.
Kdo po tobě kamenem,
ty po něm chlebem.
S rozbitým kolenem,
bolavou hlavou
a vykloubeným ramenem,
klepu na nebeskou bránu
a koleduju si o další ránu
z milosti.
Publikoval(a):
Modrozelenýma očima, 23.1.2018